MESIMANIJA ZAHVATILA AMERIKU! Argentinac se VEĆ ISPLAĆUJE Interu: Brojke su MILIONSKE, Majami ga SLAVI!

Autor:

Sport

26.07.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre promeniće fudbal "preko bare".

MESIMANIJA ZAHVATILA AMERIKU! Argentinac se VEĆ ISPLAĆUJE Interu: Brojke su MILIONSKE, Majami ga SLAVI!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu Intera iz Majamija

Lionel Mesi stigao je u Ameriku nedavno, ali je već krenuo sa dominacijom.

Posle čudesnog debija za Inter iz Majamija i pogotka za pobedu u nadoknadi vremena protiv Kruz Azula (2:1), Argentinac je i u drugom susretu u roze dresu pokazao klasu.

Ovog puta je, u drugom kolu KONKAKAF Liga kupa protiv Atlante, dva puta pogodio i jednom asistirao u pobedi 4:0 (3:0), vrednoj plasmana u šesnaestinu takmičenja između američkih i meksičkih prvoligaša.

 

Pored golova i brutalnih igara, Mesi je počeo da se isplaćuje čelnicima Intera iz Majamija na još jednom polju - marketingu i promociji kluba! Broj pratilaca Inter Majamija na svim platformama je višestruko uvećan. Klub je primera radi na Instagramu pre Mesijevog dolaska imao oko milion pratilaca, a sada ima 12,2 miliona!

 

 

Svakodnevno rastu i ostale mreže pa sada Inter ima 1,9 miliona sviđanja na Fejsbuku (3,2 miliona pratilaca na istoj mreži), 5,4 miliona pratilaca na Tik toku i 874 hiljade pratilaca na Tviteru.

Takođe, snimak njegovog prvog gola za Inter iz Majamija na Tik toku je pogledalo 12 miliona ljudi, dok je na Instagramu isti video lajkovalo preko 3,6 miliona osoba.

 

@intermiamicf

Pure art from Leo Messi 🎨 ♬ original sound - InterMiamiCF

 

Dakle, milionske cifre koje je Mesi doneo svojim dolaskom dovele su do toga da je Inter iz Majamija u rangu Reala, Barselone i Atletika iz Madrida koji su jedini klubovi u Španiji koji imaju veći broj pratilaca od tima sa Floride.

Mesimanija je počela i preti da promeni fudbal u Sjedinjenim Američkim Državama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading