ZABAVA MOŽE DA POČNE! Nenad Lalatović IMA NOVI KLUB!

Autor:

Sport

04.07.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo kako će se ovde snaći.

ZABAVA MOŽE DA POČNE! Nenad Lalatović IMA NOVI KLUB!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović zvanično ima novi klub!

Srpski stručnjak, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, naredne sezone sa klupe će predvoditi ukrajinsku Zorju iz Luganska.

Čelnici ovog kluba potvrdili su da je Lalatović novi šef stručnog štaba, te da će pokušati sa Zorjom da stigne do grupne faze Lige Evrope pošto će igrati plej-of za ovo takmičenje.

 

 

Dakle, srpski stručnjak sigurno će voditi tim u Evropi, sada je pitanje da li u drugom ili trećem po rangu takmičenju jer ako bude eliminisan u plej-ofu, preseliće se u Ligu konferencija.

Lalatović je stavio paraf na dvogodišnji ugovor u novom klubu, nakon uspešno odrađenih završnih pregovora u Poljskoj.

Glavni protivkandidat srpskom stučnjaku bio je jedan bivši igrač Šahtjora iz Donjecka, Valeri Krivencov, kojeg su navodno podržavali savetnici predsednika kluba Evgenija Galera, ali je Srbin na kraju dobio zadatak da vodi Zorju sa klupe.

Nenad Lalatović je trenerskim poslom počeo da se bavi još davne 2011. godine u Sremu, a potom je vodio Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički, Radnički iz Niša, Al Batin, Borac iz Banjaluke i Mladost GAT. Bio je i selektor selekcija Srbije do 20 i 21 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading