NEOČEKIVAN TRANSFER! Osvajao titule sa Zvezdom, sada otišao u VIJETNAM!

Autor:

Sport

02.07.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se ovog fudbalera?

NEOČEKIVAN TRANSFER! Osvajao titule sa Zvezdom, sada otišao u VIJETNAM!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Svaki prelazni rok sa sobom donese neke transfer "bombe", ali i neočekivane poslove.

Jedan od prelazaka za koji je retko ko mogao da pogađa da će se desiti režirali su nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milan Jevtović, i vijetnamski Hanoj.

Jevtović, koji je u crveno-belom dresu odigrao 24 utakmice, postigao šest, a namestio tri gola, te osvojio dve titule, kao slobodan igrač je, posle isteka ugovora sa norveškim Od Grenlandom, krenuo put Azije.

Sezona u Norveškoj je uveliko u toku, pa je 30-godišnjak iz Gornjeg Milanovca odigrao 13 utakmica i u Hanoj stiže spreman za najveće izazove, te ne bi čudilo da debituje već u nedelju kada ova ekipa od 12 časova dočekuje Son Lam Nge An.

Republika

Foto: Starsport

Milan Jevtović u dresu Crvene zvezde

 

Vreme u Hanoju je poprilično toplo, ali navići ću se. Moja želja je da osvojim prvenstvo Vijetnama i da se oprobam u azijskoj Ligi šampiona. Takođe, cilj mi je da postignem što više golova. Nemam puno informacija o timu, znam samo ponešto o Vanu Kuj Trungu i Tuan Haiju. Međutim, ako su igrači Hanoja, siguran sam da su kvalitetni. Igrao sam do sada u brojnim različitim zemljama, tako da adaptacija neće biti problem. Uz to trener Božidar Bandović i ja pričamo istim jezikom, pa će mi to pomoći da se brže integrišem u ekipu - rekao je Jevtović po dolasku u klub.

Milan Jevtović u ovu ekipu dolazi kao velika zvezda, a tokom karijere nosio je i dresove pomenutog tima sa Marakane, Od Grenlanda, ali i čačanskog Borca i klubova kao što su Bode/Glimt, Antalija, Rozenburg, APOEL, Arhus...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading