DETONACIJA NA OSTRVU: Mađar kod Klopa!

Autor:

Sport

30.06.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se veliki transferi ovog leta.

DETONACIJA NA OSTRVU: Mađar kod Klopa!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Soboslaj postaće novi fudbaler Liverpula.

Mađarski reprezentativac će se priključiti četi Jirgena Klopa, dok će njegovom bivšem klubu Lajpcigu pripasti obeštećenje od 70 miliona evra, koliko je otkupna klauzula koja važi do 1. jula.

 

 

Novi sportski direktor Liverpula Jerg Šmadke pažljivo i brzo je pripremio operaciju i uspeo je da dogovori prelazak Soboslaja na Enfild.

Preostalo je još da vezni fudbaler razornog šuta i fenomenalne tehnike prođe medicinske preglede, a zatim i potpiše ugovor.

On će biti drugo pojačanje ekipe ovog leta nakon Aleksisa Mek Alistera koji će sa svim bonusima biti plaćen 55.000.000 funti.

Soboslaj će u oktobru napuniti 23 godine, a u prošloj sezoni upisao je 10 golova i 13 asistencija na 46 mečeva u svim takmičenjima.

Za reprezentaciju Mađarske koja je u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zajedno sa Srbijom, Dominik je nastupio 32 puta uz 7 postignutih golova.

U karijeri je nosio još i dres Red Bul Salcburga.

Biće brzonogi krilni fudbaler instant pojačanje za Klopov tim, ali i veliki zalog za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading