ČELSI NASTAVLJA DA SE RASIPA! "Plavci" predstavili NAJVEĆE pojačanje!

Autor:

Sport

20.06.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opremu "plavaca" zadužio je reprezentativac "trikolora".

ČELSI NASTAVLJA DA SE RASIPA! "Plavci" predstavili NAJVEĆE pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Čelsi saopštio je danas da je potpisao ugovor sa francuskim reprezentativcem Kristoferom Nkunkuom do 30. juna 2029. godine.

Nkunku (25) je do sada bio član Lajpciga, a njegov ugovor sa nekadašnjim šampionom Premijer lige će važiti od prvog jula.

Londonski klub nije saopštio iznos transfera, ali britanski mediji tvrde da je gigant sa Stamford bridža platio 62 miliona evra obeštećenja Lajpcigu.

- Neverovatno sam srećan. Radujem se upoznavanju sa novim igračima i trenerom, nadam se da ću navijačima Čelsija da pokažem šta mogu na terenu - rekao je Nkunku za zvanični sajt kluba.

 

 

Francuski reprezentativac je u Lajpcig stigao 2019. godine iz Pari Sen Žermena. On je za nemački klub prošle sezone odigrao 36 utakmica i postigao je 23 gola.

Za "trikolore" je odigrao 10 mečeva i bio učesnik poslednjeg Svetskog prvenstva u Kataru.

Njegov dolazak značio bi da će se "plavci" uskoro rastati sa Kaijem Havercom, pošto je napadaču nemačke selekcije dozvoljeno da promeni sredinu u slučaju unosne ponude.

Čelsi je, inače, bio među najvećim razočaranjima tek završene Premijer lige. Klub iz Londona je sezonu završio tek na 14. poziciji sa 44 bodova i ostao bez izlaska na evropsku scenu.

Iako je u prelaznom roku potrošio rekordnih 629.000.000 evra...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading