DŽABA VAM NOVCI! Totenhem ODGOVORIO Arapima! Poznata sudbina NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

20.06.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo renoviranje u Londonu.

DŽABA VAM NOVCI! Totenhem ODGOVORIO Arapima! Poznata sudbina NAJBOLJEG!

Foto: Ap photo

Nisu blistali fudbaleri Totenhema u prošlom ciklusu Premijer lige, pa je ekipa zauzela tek osmo mesto na tabeli i ostala bez učešća u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Zato su u Londonu krenuli u reorganizaciju igračkog kadra, ali sa željom da najbolje ostave na okupu, a to se pre svega odnosi na tandem Hari Kejn-Hjon Son Ming.

Prethodnih dana pisalo se o mogućnosti da kapiten "pevaca" promeni sredinu i pojača madridski Real.

Sa Bliskog istoka stigla je enormna ponuda za Korejca, kome Arapi nude ugovor od 120.000.000 evra, plus još 60 miliona evropskih novčanica kao obeštećenje Totenhemu.

 

 

Mnogi su pomislili da će kapiten selekcije Južne Koreje krenuti putem Kristijana Ronalda, Engolo Kantea, Karima Benzeme, Rubena Neveša i ostalih asova koji su prihvatili saudijske milione, međutim...

Londonski klub je saopštio da nisu dobili nikakvu ponudu za brzonogog igrača, a i da jesu, on nije na prodaju!

Istovremeno je i Son izjavio da je potpuno zadovoljan klubom i životom u Londonu, kao i da ne namerava da menja sredinu.

Iskusni ofanzivac je stigao među "pevce" 2015. godine iz Bajer Leverkuzena i ubrzo postao jedan od najboljih igrača na svetu. Tokom osmogodišnjeg boravka u redovima Totenhema, upisao je 232 meča i dao 92 gola.

Svojevremeno je nastupao i za nemački Hamburg, a sa kapitenskom trakom predvodio je Južnu koreju pre pet godina do osvajanja Azijskih igara, zbog čega je izbegao služenje vojnog roka u ovoj azijskoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading