GROBARI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI! Panter ODBIO dve ponude iz NBA, a OVO je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

20.06.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana ne želi iz Humske.

GROBARI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI! Panter ODBIO dve ponude iz NBA, a OVO je glavni RAZLOG!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Među igračima Partizana kojima ističu ugovori na kraju sezone, nalazi se i Kevin Panter.

Kapiten crno-belih igra fenomenalnu sezonu, pa zato ne čudi što mnogi evropski velikani žele nekadašnjeg košarkaša Olimpije Milano u svojim redovima.

Za ljubimca grobara interesovanje su do sada pokazali Panatinaikos, Makabi Tel Aviv i Barselona, ali je on bio izričit da želi da nastavi započetu misiju u Humskoj.

Malo ljudi, međutim zna da je Panter već odbio dve ponude čak iz NBA lige, prenosi grčki Apex Sport, dok su sada isplivali i razlozi zbog čega nije želeo da se vrati u Sjedinjene Američke Državeu domovinu.

Republika

Foto: Starsport

 

Preciznije, reč je o franšizama koje nisu mogle kapitenu Partizana da obećaju željenu ulogu u sastavu, pa se sjajnom šuteru nije ni svidela finansijska naknada.

Podsetimo, Kevin Panter je ubedljivo najbolji igrač crno-belih ove sezone, sa prosekom od 16.1 poena po utakmici bio je među najzapaženijim košarkašima u Evroligi.

Klub iz Humske je učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju završio u Top 8 fazi, pošto je poražen od kasnijeg osvajača pehara Real Madrida sa 2:3.

Izabranici Željka Obradovića su u toj seriji vodili sa 2:0, međutim, Madriđani su uspeli da slave i ispišu evroligašku istoriju, a kasnije na fajnal-foru savladaju ljutog rivala Barselonu i u finalu ekipu Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading