NOVAK IMA JASAN PLAN: Znam šta mi je činiti na Vimbldonu!

Autor:

Sport

02.07.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedva čekam da izađem na Centralni teren, ipak je to teniski hram kako ste ga nazvali."

NOVAK IMA JASAN PLAN: Znam šta mi je činiti na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bio je vidno raspoležen dan uoči početka Vimbldona. Branilac pehara u Londonu u ponedeljak 3. jula od 14.30 otvara turnir na Centralnom terenu protiv Argentinca Pedra Kaćina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Sve je dobro, sve je dobro za sada, što se kaže, da kucnem u drvo ili u glavu. Pripreme su odlično prošle. Ovde smo došli pre osam, devet dana sa namerom da imamo malo više vremena na travi s obzirom da je veoma specifična podloga koja zahteva više pažnje na terenu u vezi sa kretnjom i pripremama. Prosto za udarce, potpuno je drugačiji stil igre nego na šljaci i s obzirom da sam verovatno jedini igrač iz vrha koji nije igrao nikakav pripremni turnir pred Vimbldon morao sam da dođem malo ranije, tako da sam zadovoljan kako sve ide i uzbuđen za sutra - rekao je Novak u razgovoru za "Sport klub".

Nole se nasmejao na konstataciju da nikada nije bio veći favorit u prestonici Velike Britanije.

- Dobro je da ima anticipacije i razgovora o tome jer to je na neki način nešto što privlači pažnju na turnir, ali meni to ne menja ništa u pristupu, bio prvi ili zadnji favorit, uvek je pristup isti. Znam šta mi je činiti, sedam mečeva da se osvoji titula, milion puta sam bio u ovoj situaciji i na Vimbldonu i na ostalim grend slemovima tako da je na meni da uradim svoj posao. Idem korak po korak, opet, grend slemovi su takvi da igraš svaki drugi dan i dobro je što imaš priliku da se oporaviš i da nekako pripremiš svoje telo za naredni izazov. Jedva čekam da izađem na Centralni teren, ipak je to teniski hram kako ste ga nazvali - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading