IZ MEGE U NBA: Mladi Francuz potpisao za Detroit Pistonse!

Autor:

Sport

02.07.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle sezone, Kazalon je u proseku postizao 11 poena, uz tri asistencije i dva skoka po meču

IZ MEGE U NBA: Mladi Francuz potpisao za Detroit Pistonse!

Foto: Starsport

Mega je plasirala još jednog igrača u NBA ligu. Francuski internacionalac Malkolm Kazalon (21, 198) je posle uspešne sezone u dresu beogradskog kluba potpisao ugovor sa Detroit Pistonsima. 

 

 

Kazalon koji je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, sada će nastojati da opravda ukazano poverenje, da se izbori za mesto u timu Pistonsa, da pokaže da je kadar da igra u najjačoj ligi na planeti.

Prošle sezone, Kazalon je u proseku postizao 11 poena, uz tri asistencije i dva skoka po meču. Mega je stigla do plej-ofa AdmiralBet ABA lige u kojem je na startu poražena od Budućnosti, a zatim i do polufinala KLS lige gde je poražena od FMP Železnika.

Kazalon koji je rođen u Roanu, igrao je za Asvel, Burg i Luven pre nego što je 2020. godine stigao u Megu. U abaligašu je bio jedan od lidera tima, sanjao je NBA ligu, a san je postao java.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading