DULJAJ PRELOMIO: Da li Partizan ima novog kapitena?

Autor:

Sport

02.07.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" u ovim trenucima igra prijateljski meč na pripremama u Sloveniji.

DULJAJ PRELOMIO: Da li Partizan ima novog kapitena?

Foto: Starsport

Novi kapiten Partizana biće mladi Svetozar Marković?! Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije poneo je traku na današnjem meču protiv slovančkog trečeligaša Pesnice.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari i Svetozar Marković

Momak rođen 2000. godine je u julu prošle godine počeo treći mandat u Humskoj. Dobio je šansu u trenerskoj eri Miroslava Đukića, a 2019. godine je prodat grčkom Olimpijakosu za 1,5 miliona evra. Nije se naigrao u redovima velikana iz Pireja, koji ga je slao na pozajmice. Prvo u redove Larise, potom i u matični Partizan .

Leta prošle godine Partizan je konačno otkupio Svetu Markovića. U crno-belom dresu je osvojio dva nacionalna kupa. Za crno-bele je odigrao 113 zvaničnih utakmica, uz devet golova.

Jeste Marković poneo traku, ali treba imati rezervu, pošto Bibrasa Natha nema na terenu protiv slovenačkog trećeligaša. Da li je ovo konačna odluka Igora Duljaja videćemo u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading