ARAPI SU POSTALI "BEZOBRAZNI": Saudijci Bufonu u 46. godini nude ugovor ŽIVOTA!

Autor:

Sport

02.07.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralni čuvar mreže na slatkim mukama.

ARAPI SU POSTALI "BEZOBRAZNI": Saudijci Bufonu u 46. godini nude ugovor ŽIVOTA!

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon (45) dobio ponudu da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Sama po sebi ova informacija izazvala je pažnju, međutim ni približno kao kada se nešto kasnije oglasila "Gazeta delo Sport" i izašla u javnost sa detaljima. Naime, neimenovani saudijski klub ponudio je Bufonu dvogodišnji ugovor vredan neverovatnih 30.000.000 evra, iliti 15.000.000 po sezoni!

 

 

Podsetimo, Bufon je pod ugovorom sa Parmom još 12 meseci, ali kako klub sa Enio Tardinija nije uspeo da se vrati u Seriju A, vrlo moguće da će silni milioni zagolicati maštu jednog od najboljih golmana svih vremena.

Ukoliko bi odlučio da promeni sredinu i odradi još dve godine ugovora, Đanluiđi Bufon bio bi na samo godinu dana od trajanja Pitera Šiltona u seniorskom fudbalu. Čuveni engleski golman karijeru je završio kada je imao navršenih 48 godina...

O Bufonu ne treba trošiti treči, ponikao je u Parmi, najveći deo karijere proveo je u Juventusu, usledila je epizoda u PSŽ-u, pa ponovo Juve, a zatim i Parma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading