ŠOKANTNA ODLUKA! Murinjo podneo OSTAVKU, ali ne ide iz Rome!

Autor:

Sport

23.06.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak ne želi više da bude deo Fudbalskog odbora UEFA.

ŠOKANTNA ODLUKA! Murinjo podneo OSTAVKU, ali ne ide iz Rome!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Trener Rome je pismom obavestio nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Zvonimira Bobana, a odluku je doneo pošto ga je UEFA kaznila sa četiri meča suspenzije zbog uvreda izrečenih sudiji Entoniju Tejloru posle finala Lige Evrope, kada je poražen od Sevilje.

- Dragi gospodine Boban, hvala vam na pozivu da postanem član Fudbalskog odbora UEFA. Sa žaljenjem moram da vas obavestum da ovoga trenutka podnosim ostavku. Više nisu na snazi uslovi u koje sam čvrsto verovao kada sam se odboru pridružio i osećam obavezu da donesem ovakvu odluku. Najlepše vas molim da moju odluku prenesete predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu - napisao je Murinjo u pismu o svojoj ostavci.

 

 

Osnivanje Fudbalskog odbora bila je ideja upravo bivšeg igrača Milana i sudije Roberta Rosetija, a želja je bila da se okupe bivši i aktivni fudbaleri i treneri koji će svojim idejama pomoči napretku fudbala.

Posle poraza Rome od Sevilje u finalu Lige Evrope, Murinjo je na parkingu čekao sudiju Tejlora i uputio mu niz uvreda i psovki, a potom ga je UEFA sankcionisala sa četiri meča van klupe svog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading