POTRES U REGIONU: Krstajić ODLAZI iz Bugarske i seda na klupu DRUGE reprezentacije iz komšiluka!

Autor:

Sport

22.06.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda, bivši selektor Srbije menja posao.

POTRES U REGIONU: Krstajić ODLAZI iz Bugarske i seda na klupu DRUGE reprezentacije iz komšiluka!

Foto: ST/Nikola Mutić

Mladen Krstajić

Srpski stručnjak Mladen Krstajić uskoro će preuzeti klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine, saznaje "Mozzart Sport".

Selektor "zmajeva" Faruk Hadžibegić nalazi se pred smenom posle očajnog starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a uskoro će zasedati Izvršni odbor bosanskog saveza.

Krstajić je i ranije bio želja Bosanaca, ali se kockice nisu poklopile, međutim sada smo sve bliži tom epilogu. Ni njemu ne cvetaju ruže u Bugarskoj, nalazio se na udaru žestokih kritika tamošnje javnosti, koje su doduše utihnule nakon dobre partije protiv selekcije Srbije u utorak veče (1:1).

Bugari su sakupili tek dva boda na prve četiri utakmice, pa bi i Krstajić sigurno voleo da se preseli na mesto selektora BiH.

Podsećanja radi, Krstajić je "orlove" predvodio na 17 utakmica, ostvarivši osam pobeda, četiri remija i pet poraza. Na kormilu selekcije Bugarske je u osam mečeva upisao tri pobede, tri remija i dva poraza, a videćemo kako će se snaći u Bosni i Hercegovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading