POMINJAO SE NJEGOV POVRATAK U ZVEZDU! Ovom fotkom na Instagramu OTKRIO gde nastavlja karijeru! (FOTO)

Autor:

Sport

04.06.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Australije Miloš Degenek priprema se za novu sezonu.

POMINJAO SE NJEGOV POVRATAK U ZVEZDU! Ovom fotkom na Instagramu OTKRIO gde nastavlja karijeru! (FOTO)

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Prethodnih nedelja je sve više aktuelan dolazak Miloša Degeneka u Crvenu zvezdu.

Danas je iskusni defanzivac potvrdio da je u kontaktu sa crveno-belima, a sada je dodatno podgrejao priče o novom povratku u Ljutice Bogdana.

Australijski reprezentativac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz teretane, a osim njegovih mišića na nogama, prvo što "pada u oči" je i majica u kojoj je trenirao.

Radi se o majici delija na kojoj piše "Knin", mesto odakle je njegova porodica izbegla tokom zločinačke akcije Oluja 1995. godine.

Degenek je rođen pre 29 godina u Kninu, seniorsku karijeru počeo je u amaterima Štutgarta, dok je pre odlaska u Jokohamu, nastupao u Nemačkoj i za Minhen 1860.

Foto: printscreen/instagram

 

Igrama u japanskom timu preporučio se Crvenoj zvezdi, za koju je prvi put potpisao posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Usledio je potom transfer u Al Hilal iz Saudijske Arabije, odakle se vratio na Marakanu na šestomesečnu pozajmicu, da bi Zvezda potom otkupila njegov ugovor od Arapa.

Do prošle godine nastupao je za šampiona Srbije, pre nego što se otisnuo "preko bare" i potpisao za člana MLS lige Kolumbus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading