"DEVOJKA SE OBESILA, JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE!" Nina Prlja bila svedok pokušaja samoubistva, njena priča iz zatvora ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

04.06.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Nina Prlja progovorila o jezivom iskustvu iz zatvora!

"DEVOJKA SE OBESILA, JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE!" Nina Prlja bila svedok pokušaja samoubistva, njena priča iz zatvora ledi krv u žilama!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Prlja

Nina Prlja, rijaliti učesnica, spisateljica i model. Ona je za Kurir govorila o svom burnom životu: optužbama za prostituciju, za prenos droge u telesnim otvorima, organizovani kriminal, o učešću u rijalitiju, ali i o teškim zatvorskim danima.

Tvrdi da je u rijaliti ušla iz nužde, jer se nakon izlaska iz zatvora našla u teškoj situaciji:

- Istraga je trajala sedam meseci. Nakon mesec dana posle istrage bila sam prinuđena da uđem u rijaliti. Ostala sam bez momka i bez novca. Nikad se sa momkom od tad nisam videla. Nisam imala ni jednog prijatelja koji bi bio na mojoj strani. Bila sam primorana da uđem u rijaliti gde sam još goru stvar napravila. Bilo je nemoguče da budem frizer kao "mula koja je krijumčarila kokain". Da sam otvorila salon, ko bi hteo da dolazi? Nije bilo drugog rešenja. Ja sam tamo htela i da objasnim šta je istina, ali ja nisam znala šta je rijaliti. Tamo je krenula priča o mom navodnom bavljenju prostitucijom. Tu su proširili oni muškarci koji su nešto hteli sa mnom, pa to nisu dobili. Ja nisam ulazila u rijaliti da bih sa nekim imala seksualne odnose - rekla je Nina na samom početku.

A vreme koje je provela i zatvoru bilo je, prema njenim rečima, na svakodnevnom nivou veoma traumatično:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Katastrofalne stvari su mi se dešavale i nisam videla nikakav izlaz. Bila sam pod nekim adrenalinom. Pretvarala sam se da sam jaka. To mi je toliko teško palo da sam se pretvorila u bezosećajnu osobu koja je morala takva da bude. Nisam mogla da pokažem svoju slabost, jer je to veoma opasno uraditi u zatvoru. Bilo mi je toliko teško da sam morala to da prenesem na taj papir - govorila je ona.

Prlja svedoči da pojave fizičkog i seksualnog nasilja među ženama i zatvoru nisu bile retka pojava:

- Ja to nisam videla, ali čula sam stalno te jauke i krike. Dolazilo je često do malteretiranja i zlostavljanja. Neke žene su sebi vadile zube, jedna romkinja je neprestano plakala za svojom decom. Bilo je strašno - objasnila je Nina.

U zatvoru je sklopila nova prijateljstva, ali bila je i svedok pokušaja samoubistva devojke koje je kako kaže bila nesrećno u nju zaljubljena.

- Ja sam se tamo sprijateljila sa nekim osobama, jer su one videle moju snagu. Shvatila sam da ću ostati jako dugo i odmah sam počela intezivno da treniram i da pišem. Devojka iz zatvora se obesila, jer je bila zaljubljena u mene. Meni je nje stvarno bilo žao, ali ja nisam znala šta da radim sa njom. Ona je danima i noćima sedela pored mog kreveta moleći me da budemo zajedno. Na sreću preživela je. Nekoliko nas ju je skinulo iz toaleta. Premestili su me u ćeliju sa devojkom koja je bila na jako lošem glasu. Ona je, međutim, bila toliko pozitivna i ne znam zašto je imala takvu reputaciju. Postale smo dobre drugarice. Nije ni ona bila psihički stabilna, vodila sam je u bolnicu. Psihijatrija u Centralnom zatvoru je strašna.

Republika

Foto: instagram.com/official_nina_prlja

 

Pomoć je došla sa sasvim neočekivane strane.

- Smršala sam 15 kila i smrdela sam na buđ, kao i sve robijajašice. Nikad gore nisam izgledala. Bivši momci i momci iz kraja su se javili da mi pomognu i tada sam videla ko mi je pravi prijatelj za razliku od nekih javnih ličnosti koje su i te kako znale da troše moj novac i da dolaze kod mene u Dubaji gde sam ih upoznavala sa bogatim ljudma. Na kraju su završavale u krevetu sa mojim momkom.

Ipak, smatra da je zatvorsko iskustvo na nju imalo i pozitivno dejstvo.

- Da se nije desio taj zatvor ne bih postala normalna osoba. Ja bih sve na svetu dala da sam se više obrazovala i učila jezike. Volela bih da znala da izlazim kao sav normalan svet - rekla je Prlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading