NIKOLINA PIŠEK ZABRINUTA ZA BEZBEDNOST ĆERKE: Žele da joj naude nakon smrti supruga Vidoja!

Autor:

Zabava

04.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek očajna zbog pretnji koje dobija svakodnevno!

NIKOLINA PIŠEK ZABRINUTA ZA BEZBEDNOST ĆERKE: Žele da joj naude nakon smrti supruga Vidoja!

Foto: printscreen/UNA TV

Gostujući u jednoj emisiji Nikolina je ispričala sa kakvim su se sve problemima suočile ona i njena ćerka nakon Vidojeve smirti.

Voditeljka Nikolina Pišek u majku prošle godine ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo. Ona je nakon 40 dana skinula crninu, a sada je prvi put otkrila da je zbog toga dobijala pretnje. 

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

 

- Mene su osuđivali zbog toga što radim, a nisam mogla sebi da priuštim nešto drugo i dobro da nisam, jer bih verovatno tada izgubila i sebe i svoj zdrav razum. Dobijala sam nebrojeno poruka u kojima su me osuđivali, čak i pretili. Govorili su jako ružne stvari, osuđivali baš to što sam htela da nastavim sa životom. Pritom, niko nije uzimao u obzir da imam dete, da sam odgovorna i za nju, da je nekako moram izvesti na pravi put, da to dete nešto mora jesti, da moramo živeti ako želim da opstanem - rekla je Nikolina.

Nikolina je zatim ispričala da se osim nje, niko ne brine za njeno dete, a pored svega, njenoj i Vidojevoj ćerki čak mnogi žele i da naude. 

Republika

Foto: ATA Images

 

- Niko ne pita za nju. Kad kažem niko, stvarno mislim apslutno niko. I to je tužno. Pokušavam joj objasniti da niko nije dužan da se bavi njom jer sam joj ja majka, tako da bih je ja trebala zaštititi. Ali ono što je meni kontradiktorno je to što joj oni žele nauditi. Svi je žele materijalno iskoristiti, tako da samim tim, žele njoj nauditi, odnosno meni, odnosno onemogućiti nam neki normalan život, ali udarili su na pogrešnu - rekla je Nikolina za Zageb info.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading