MOĆNI ITALIJAN VERIO POPULARNU INFLUENSERKU: Svi detalji osvanuli na društvenim mrežama, javnost u transu zbog ovih scena!

Autor:

Zabava

03.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kalinić se odmah pohvalila na svom Instagram profilu i pokazala skupoceni prsten!

MOĆNI ITALIJAN VERIO POPULARNU INFLUENSERKU: Svi detalji osvanuli na društvenim mrežama, javnost u transu zbog ovih scena!

Foto: instagram.com/printscreen

Tamara Kalinić

Jednu od naših najpoznatijih influenserki, Tamaru Kalinić, verio je emotivni partner Filipo Testa, jedan od najmoćnijih ljudi u svetu mode.

Tamara je, naime, odmah podelila lepe vesti sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu. Lepa influenserka je objavila niz zajedničkih fotografija, ali i emotivnu poruku.

Republika

Foto: Instagram/ tamara

 

 

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta "DA", zauvek sa tobom - napisala je Tamara, a čestitke su krenule da pljušte.

Influenserka je imala bajkovitu veridbu, a njen izabranik mislio je na svaki detalj, te se pobrinuo da sve bude savršeno i po Tamarinom ukusu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamari je izabranik priredio nezaboravno iznenađenje. Ceo sto je bio u ružama i svećama, a ona se pohvalila i skupocenim prstenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading