OTKRILI MOGUĆI MOTIV NAPADA? OGLASILI SE IZ RESTORANA GDE JE BAČENA BOMBA: U šoku smo, tri automobila su potpuno izbušili geleri

Autor:

Hronika

03.06.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici i zaposleni u restoranu na Zvezdari, nadomak Smederevskog puta, zabrinuti su nakon što je jutros neko iz automobila u pokretu bacio bombu na parking restona i oštetio tri vozila.

OTKRILI MOGUĆI MOTIV NAPADA? OGLASILI SE IZ RESTORANA GDE JE BAČENA BOMBA: U šoku smo, tri automobila su potpuno izbušili geleri

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Policija na terenu

Za sada nepoznata osoba bacila je jutros oko 8,30 sati bombu iz automobila u Ulici Nine Kirsanove 36, na Zvezdari ispred restorana "Vrteška". 

Policija je na osnovu snimaka sa kamera i očevidaca brzo pronašla auto iz kojeg je bačena bomba i traga se za počiniocem. Automobil je pronađen u Mirijevu u ulici Koste Nađa. 

Foto: Shutterstock, Google Maps

Ilustracija

Vlasnici oštećenih automobila, koji su bili gosti restorana, zatečeni su zbog bombaškog napada jer im nije jasno iz kojih pobuda je on izveden. 

Jedan od zaposlenih u restoranu kazao je za Republiku da jedini motiv vidi u mogućoj  ljubomori napadača prema vlasnicima zbog razrađenog ugostiteljskog posla. 

- Ovaj restoran drže fini ljudi, vredni i pošteni, pa nam nije jasno kome smetaju. Moguće je da je neko iz pakosti i ljubomore odlučio da baci bombu na restoran, ali da nije dobacio i oštetio je automobile. Tri vozila su izbušena od gelera - rekao je izvor Republike. 

Prema njegovim navodima vlasnici restorana kao i vlasnici oštećenih vozila slučaj su prijavili policiji koja je obavestila nadležno tužilaštvo i svi će biti uskoro zvanično saslušani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading