NOVI SKANDAL TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Nakon eksplicitnog snimka koji je isplivao u javnost, pevačica priznala: Samo da je XXL!

Autor:

Zabava

02.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović izazvala opštu pometnju novom objavom na Instagramu!

NOVI SKANDAL TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Nakon eksplicitnog snimka koji je isplivao u javnost, pevačica priznala: Samo da je XXL!

Foto: Starsport, ATA Images

U javnosti je pre izvesnog vremena isplivao audio snimak na kojem se, kako komentarišu korisnici društvenih mreža, čuje pevačica Teodora Džehverović kako ispušta uzdahe tokom intimnog odnosa sa košarkašem Partizana, Matijasom Lesorom.

Pevačica dugo nije želela da se oglašava na tu temu, a ćutnju u emisiji "Amidži šou", kada je priznala da postoje dve opcije - da joj je neko sve namestio i lažirao glas ili da je to zaista njen glas, ali da ju je neko usnimio krišom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

Iako zbog pitanja na ovu temu crveni, Teodora je nastavila da provocira, pa je tako pokrenula novu lavinu komentara poslednjom objavom na svom Instagram profilu.

Pevačica se našalila, pa uz fotografiju lizalice, priznala da voli samo "XXL", što su mnogi povezali upravo sa ovom aferom. 

- Samo da je XXL - napisala je Teodora.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Džehverovićeva ne prestaje da provocira, zbog čega se nalazi na meti mnogobrojnih "hejtera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Džonko

02.06.2023 17:50

Da li ste očekivali nešto pametno od obične pevaljke i prostakuše... Ha, ha, haaa