RASKID UGOVORA JE BIO NEMINOVAN: Veliko pojačanje Crvene zvezde ostalo bez kluba!

Autor:

Sport

04.06.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se očekivalo mnogo više.

RASKID UGOVORA JE BIO NEMINOVAN: Veliko pojačanje Crvene zvezde ostalo bez kluba!

Foto: Starsport

CZV

Karijera bivšeg krilnog veziste Crvene zvezde Srđana Spiridonovića (29) u Kaunasu trajala je samo tri meseca, pošto su uprava Kauno Žalgirisa i rođeni Bečlija postigli sporazom o raskidu saradnje.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

Spiridonović je za Litvance potpisao 3. marta ove godine, na dan početka ovogodišnjeg šampionata, a potom je zabeležio 12 prvenstvenih utakmica i ostvario jednu asistenciju, uz dva crvena kartona, koji su ga sprečili da ostvari bar još dva nastupa više. Zablistao je u utakmici Kupa Litvanije, protiv Dembave, u kojoj je postigao het-trik.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Austrije, Vićence, Admire i Panioniosa u Crvenu zvezdu je stigao u julu 2020. godine iz poljskog Pogona za obeštećenje od 250.000 evra.

Ipak, u taboru crveno-belih nije uspeo da se nametne, zabeležio je 24 nastupa u sezoni 2020/2021. i postigao četiri gola, uz pet asistencija. Išao je na pozajmice u Genčlerbirligi i Atromitos, a Marakanu je zvanično napustio u oktobru prošle godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading