IGRAO ZA FIORENTINU, A NE MOŽE ZA SRBIJU: Evo zbog čega Aleksa Terzić nije na Piksijevom spisku!

Autor:

Sport

03.06.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek će opravdano odsustvovati.

IGRAO ZA FIORENTINU, A NE MOŽE ZA SRBIJU: Evo zbog čega Aleksa Terzić nije na Piksijevom spisku!

Foto: Tanjug/AP

Aleksa Terzić

Ljubitelji fudbala iz Srbije, koji su sinoć pratili meč poslednjeg kola Serije A između Fiorentine i Sasuola (3:1), bili su u potpunom šoku kada su na terenu ugledali srpskog reprezentativca Aleksu Terzića. 

Mladi levi bek odigrao je svih 90 minuta, upisao asistenciju,  i tu ništa ne bi bilo čudno, da se u sredu nije pojavila vest da će Terzić zbog povrede propustiti okupljanje nacionalnog tima.

 

 

Razlog zbog kog neće igrati za Srbiju protiv Jordana i Bugarske jeste ranije zakazana operacija nosa, prenosi "Telegraf".

Mladi fudbaler ima problem sa disanjem koji mora da reši. Zbog oporavka koji ga čeka operacija je zakazana odmah po završetku sezone, pa neće biti u prilici da pomogne saigračima iz reprezentacije.

Reprezentacija Srbije će 16. juna u Beču odigrati prijateljski meč sa Jordanom, a četiri dana kasnije u Razgradu (20. juna) Orlove očekuje duel protiv Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading