SUZE POBEDNIKA: Nebojša Gudelj o emocijama sina Nemanje posle osvajanja Lige Evrope!

Autor:

Sport

01.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To može da razume samo neko ko to doživi. Prvo ono s Dragim, pa beba, pa gubitak bebe. Čovek zaista mora da bude mentalno jak u takvim trenucima, kaže Nebojša, otac Nemanje Gudelja.

SUZE POBEDNIKA: Nebojša Gudelj o emocijama sina Nemanje posle osvajanja Lige Evrope!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Gudelj

Sevilja je doktorirala Ligu Evrope! Španski klub je osvojio sedmi pehar u drugom po rangu UEFA klupskom takmičenju pobedom nad Romom posle penala (5:2, posle 120 minuta 1:1), a pehar su podigla i dvojica Srba Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović. Upravo je naš defanzivac emotivno doživeo veliki uspeh, pogotovo zbog svega što mu se desilo proteklih turbulentnih meseci.

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Naime, Gudeljevom bratu Dragiši pozlilo je usred utakmice 25. marta, srušio se na terenu i doktori su mu se nekoliko minuta borili za život, ali se sve završilo dobro i oporavio se. Krajem marta otkriveno je da je Nemanjina lepša polovina Anastasija Ražnatović trudna, a onda su dva dana pred finale u Budimpešti obelodanili da su izgubili bebu. Taj rolerkoster emocija je slomio Gudelja, pa se rasplakao posle pobede nad Romom.

- Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao. Zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških nekoliko dana s porodicom. Cele godine se dešavaju neke teške stvari. Prvo s bratom Dragišom, sada s bebom. Posle utakmice suze su krenule same, nisam mogao da ih zadržim. Mislim da će ovo sa mnom ići ceo život - rekao je Gudelj.

Turbulentne trenutke, kako lepe tako i tužne, Nemanja prolazi s porodicom, koja je bila na tribinama Puškaš arene. Uz sina je bio i njegov otac Nebojša, nekadašnji fudbaler Partizana, koji je za Srpski telegraf objasnio nalet emocija kod naslednika.

Foto: Privatna arhiva

Nemanja i Nebojša Gudelj u Budimpešti

- Nemanja je drugi put osvojio Ligu Evrope, zato je bio presrećan. Svi smo srećni s njim, mi, kao familija, zajedno proživljavamo uspehe i loše trenutke. Suze može da razume samo neko ko doživi ono što Nemanja proživljava. Prvo ono s Dragim, pa beba, pa gubitak bebe. Čovek zaista mora da bude hrabar i mentalno jak u takvim trenucima. Zato ovaj trofej ima posebnu snagu - rekao je Nebojša Gudelj.


Koliko je Nemanja ostao jak kada su saznali da su Anastasija i on izgubili bebu nekoliko dana pre nego što su to javno obelodanili, brižni otac je otkrio kroz fudbal.

- Saznali su pre utakmice protiv Reala (igrana u subotu). Kao otac sam mu rekao da sam odluči da li može da igra, a on je na terenu bio 81 minut. To mogu samo mentalno jaki ljudi. To mu je dalo snagu da odigra i protiv Rome. Nažalost, nije zbog povrede izdržao do kraja, ali da jeste, sigurno bi preuzeo odgovornost. Šutirao bi penal i nemam sumnju da bi pogodio. On je pobednik, a život teče dalje i ne sumnjam da ćemo privatno imati mnogo lepih povoda za slavlja - zaključio je tata Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading