NOVI DETALJI U SLUČAJU NAPADA NA BORJANA! Evo šta je PRETHODILO napadu na kapitena Zvezde! Oglasio se i Fudbalski savez Srbije!

Autor:

Sport

21.05.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih Milan Borjan napadnut je posle meča sa Kragujevčanima na "Čika Dači".

NOVI DETALJI U SLUČAJU NAPADA NA BORJANA! Evo šta je PRETHODILO napadu na kapitena Zvezde! Oglasio se i Fudbalski savez Srbije!

Foto: Starsport

Posle utakmice jedan huligan napravio je skandal, udarivši kanadskog reprezentativca i golmana Zvezde pesnicom po glavi.

Izvesni navijač je tokom cele utakmice vređao Borjana, koji mu je na poluvremenu samo rekao:

- Svaka ti čast, baš si lepo vaspitan kad pred decom izgovaraš sve te uvrede - obratio se kapiten crveo-belih nekulturnom fanu Kragujevčanima.

Usledio je poznati epilog i udarac koji je Milan Borjan pretrpeo po završetku meča, koji je bacio ljagu na susret Radničkog 1923 i Crvene zvezde (1:1).

Republika

Foto: fss.rs

 

Tim povodom oglasio se i Fudbalski savez Srbije, generalni sekretar srpske kuće fudbala Jovan Šurbatović najavio je konkretne poteze i osudio gnusan čin:

- FSS najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja i budite sigurni da će njegovi organi brzo i adekvatno reagovati. Direktor Superlige Srbije je na osnovu izveštaja delegata već podneo prijavu Disciplinskoj komisiji, koja će utvrditi činjenice i izreći odgovarajuće disciplinske mere u skladu s pravilnikom. Siguran sam da će i nadležni državni organi reagovati u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama - poručio je Šurbatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading