TRAGEDIJA! Madrid na IVICI SUZA: So na ranu Realu posle DEBAKLA na "Etihadu"!

Autor:

Sport

18.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura nakon dominacije izabranika menadžera Pepa Gvardiole nad najtrofejnijim evropskim klubom.

TRAGEDIJA! Madrid na IVICI SUZA: So na ranu Realu posle DEBAKLA na "Etihadu"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida

Fudbaleri Real Madrida potučeni su "do nogu" od Mančester sitija na "Etihadu" (4:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona, a mediji na Pirinejima na različit način izveštavaju o ishodu duela na Ostrvu.

Dok u Madridu vlada tuga, Katalonija slavi neuspeh "kraljevskog kluba". Katalonci koriste izraz "banjo" kojim opisuju tragediju Madrođana u Engleskoj, a on u slobodnom prevodu znači debakl.

Sa druge strane, "As" je stavio naslov "Za plakati", uz žal za situacijom iz 35. minuta utakmice, kada je razoran udarac veziste Tonija Krosa uzdrmao prečku Edersonovog gola.

Britanci "likuju" zbog dominacije "građana", a naslovnim stranama listova i portala gospodari slika heroja, dvostrukog strelca Bernarda Silve.

Mančester siti će se za evropsku titulu boriti sa Interom na stadionu "Ataturk" u Istanbulu 10. juna, a kladionice su odredile kvote za finalni susret, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading