TITULA, ŠTA JE TO? Srpski reprezentativci ostaju kratkih rukava, Strahinja Pavlović brani čast "orlova" u inostranstvu!

Autor: N. K.

Sport

10.05.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarska godina se uskoro završava, naši asovi ostaju bez šampionskog naslova.

TITULA, ŠTA JE TO? Srpski reprezentativci ostaju kratkih rukava, Strahinja Pavlović brani čast "orlova" u inostranstvu!

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović sa saigračima iz reprezentacije Srbije tokom utakmice sa Kamerunom na Mundijalu

Klupska fudbalska sezona na Starom kontinentu ulazi u finiš, a srpski reprezentativci iz perspektive osvajanja titula ne igraju idealnu sezonu. Od standardnih članova selekcije koju sa klupe predvodi Dragan Stojković izgleda da će se šampionskom titulom okititi jedino defanzivac Strahinja Pavlović.

Kalabin Salcburg, posle 28 odigranih kola, nalazi se na vrhu austrijske Bundeslige sa 39 osvojenih bodova, tri više od Šturma i blizu je pehara. 

 

 

Marko Grujić, vezista Porta, juri poslednji voz za vodećom Benfikom, koja je na pragu titule, a za koju nastupa povremeni reprezentativac Mihailo Ristić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grujićev Porto u poteri za Ristićevom Benfikom

Ukoliko posmatramo 15 najjačih evropskih liga, šansu da postane šampion ima i Dimitrije Kamenović, koji igra za Spartu, vodeći klub češkog šampionata, na pozajmici iz Lacija, uz Mijata Gaćinovića (AEK).

Naravno, valja dodati da je Strahinja Eraković već odbranio titulu sa Crvenom zvezdom od igrača koje je Piksi uvrstio na spisak za start kvalifikacija ze Evropsko prvenstvo ("orlovi" nadigrali Litvance i Crnogorce sa po 2:0).

Republika

Foto: Starsport

Eraković sa Zvezdom ponovo "pokorio" Srbiju

Takođe, nijedan od klubova koji će osvojiti titulu u tzv. "ligama petice" nema srpskih igrača, a to može da se promeni već kroz nekoliko meseci - po otvaranju letnje pijace.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading