SRBIJU ČEKA SPEKTAKL: "Orlovi" u novembru protiv bronzanog sa Mundijala!

Autor:

Sport

08.05.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivali našoj selekciji će biti Jordan i Belgija.

SRBIJU ČEKA SPEKTAKL: "Orlovi" u novembru protiv bronzanog sa Mundijala!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije ove godine odigraće dve prijateljske utakmice.

Prvo će "Orlovima" protivnik biti selekcija Jordana, u Beču 16. juna, na stadionu “Đenerali Arena”. O sistemu akreditovanja novinara i načinu prodaja ulaznica FS Srbije će blagovremeno obavestiti medije i navijače.

Drugi prijateljski meč biće odigran u Briselu, protiv Belgije, 15. novembra na stadionu “Kralj Boduen”, prenosi Fudbalski savez Srbije. 

Vreme odigravanja obe utakmice biće naknadno saopšteno.

Podsetimo, Belgija je na prvenstvu sveta 2018. godine osvojila bronzanu medalju, nakon što su u meču za treće mesto bili bolji od Engleske.

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Što se tiče utakmica u junu A tim Srbije očekuje i meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Razgradu protiv Bugarske (20. jun, stadion “Huvepharma Arena”, 20 sati i 30 minuta).

Srbija je lider grupe G sa šest bodova, posle pobeda na startu kvalifikacija protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici (obe utakmice odigrane u martu).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading