DIKA STOJANOVIĆ U POSETI TADIĆU: Direktor i kapiten reprezentacije obavili VAŽAN razgovor

Autor:

Sport

21.04.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su spremni za plasman na Evropsko prvenstvo.

DIKA STOJANOVIĆ U POSETI TADIĆU: Direktor i kapiten reprezentacije obavili VAŽAN razgovor

Foto: FSS

Stevan Stojanović i Dušan Tadić

Direktor najboljeg nacionalnog tima Srbije, Stevan Stojanović, boravio je u Amsterdamu gde se sastao sa Dušanom Tadićem, kapitenom "orlova". Tokom ručka dotakli su se brojnih tema, a najviše se naravno razgovaralo o planovima za nastavak kvalifikacija i borbi za odlazak na EP.

Prve dve prepreke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj reprezentacija Srbije uspešno je savladala. Bodovi protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici pozicionirali su Srbiju na prvom mestu u grupi G. Nastavak sledi u junu kada naš tim gostuje Bugarskoj, a nova pobeda znatno bi poboljšala šanse Srbije da se konačno posle 24 godine nađe na šampionati Starog kontineta.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Direktor i kapiten reprezentacije konstatovali su da postoje svi preduslovi da se još jedan kvalifikacioni ciklus završi uspešno, ali da je i neophodno zadržati fokus i maksimalan nivo odgovornosti kako na terenu, tako i van njega tokom predstojećih okupljanja i utakmica.

Utakmica protiv Bugarske na programu je 20. juna u Razgradu. Pored pomenutih selekcija u grupi G nalazi se i Mađarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading