ZVEZDA STOPIRALA DOLAZAK NAPADAČA! Ovo je GLAVNI RAZLOG! Zamene su već SPREMNE!

Autor:

Sport

03.05.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će po svemu sudeći ostati bez napadača Sent Etjena Žana-Filipa Krasoa.

ZVEZDA STOPIRALA DOLAZAK NAPADAČA! Ovo je GLAVNI RAZLOG! Zamene su već SPREMNE!

Foto: Starsport

Iako srpski šampion odavno želi da dovede sjajnog golgetera u svoje redove, to se ipak neće dogoditi, jer igrač nema interesovanje da dođe na Marakanu.

Kako smo već pisali, Kraso želi da se oproba u "ligama petice" i zaigra u Ligi šampiona, a potom i ostavi traga u najelitnijem klupskom takmičenju.

Nadali su se u Ljutice Bogdana da će fudbaler iz Obale Slonovače pristati da dođe u Srbiju, budući da mu ugovor sa desetostrukim prvakom Lige 1 ističe na leto.

Čelnici Zvezde su još u novembru prošle godine kontaktirali Krasoa, dok su mu u januaru ponudili i ugovor, po kome bi imao 100.000 evra na mesečnom nivou, tačnije 1.200.000 evropskih novčanica po sezoni. Napadač je dao saglasanost da dođe i utanačen je usmeni dogovor, samo je ostalo da Žan-Filip stigne u Srbiju i stavi potpis.

Republika

Foto: Ap photo

Žan Filip Kraso

Ipak, golgeter Sent Etijena je potom "eksplodirao" među "zelenima", postigao čak 16 golova i zapao za oko mnogim skautima najvećih evropskih klubova. Njegove ambicije su skočile, a Žan-Filip Kraso je udvostručio svoje zahteve i traži gotovo 2.500.000 evra po sezoni, zbog čega se Crvena zvezda povukla iz pregovora.

Posle neuspelih pregovora, klub sa Marakane okreće se novim rešenjima. U fokusu su igrači kojima ističu ugovori ovog leta, a prioritet na listi želja je Mateo Kasijera iz Zenita. Kolumbijac je još prošle godine bio želja Zvezde, ali do dogovora nije došlo. Uprava srpskog prvaka planira da ga dovede na pozajmicu iz "bratskog" šampiona Rusije, uz pravo otkupa na kraju sezone.

Osim Kasijere, na spisku potencijalnih pojačanja su još Egipćanin iz Volfzburga Omer Marmuš, fudbaler engleskog Midlzbroa Čuba Akpo, kao i Georges Mikautadze iz Meca... Svi su oni punđeni Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading