GOTOVO! Zvezda ostala bez NAJVEĆEG POJAČANJA - hladan tuš na Marakani!

Autor:

Sport

30.04.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter presekao - poznati njegovi planovi.

GOTOVO! Zvezda ostala bez NAJVEĆEG POJAČANJA - hladan tuš na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda ovog leta žarko želi da u svoje redove na leto dovede napadača Sent Etjena Žana Filipa Krasoa, ali Afrikanac ima druge planove.

Naime, reprezentativac Obale Slonovače ima nameru da se oproba u Ligama petice, te će sačekati ponudu nekog engleskog, španskog, italijanskog, nemačkog ili francuskog kluba - iz elitnog ranga.

Podsetimo da je Kraso interesantan brojnim timovima, poput turskog Trabzona, jer mu na leto ističe ugovor, pa bez obeštećenja može da potraži novu sredinu.

Prema rečima sportskog direktora prvaka Srbije Mitra Mrkele, Zvezda traži pojačanje na pozicijama "devetke" i "desetke", a pored Krasoa pokušaće da angažuje i staru želju - Matea Kasijeru.

Izabranici trenera Miloša Milojevića odbranom šampionske titule stekli su pravo nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona, a već je dogovorila dolazak ofanzivca praške Slavije, Pitera Olajinke...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading