NA POMOLU OTIMAČINA: Zvezda ostaje bez NAJVEĆEG letnjeg pojačanja!

Autor:

Sport

12.04.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali dezalji, as koji je bio na pragu Marakane postao veoma "tražena roba.

NA POMOLU OTIMAČINA: Zvezda ostaje bez NAJVEĆEG letnjeg pojačanja!

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Napadač Sent Etjena Žan Filip Kraso velika je želja Crvene zvezde, ali sva je prilika da će se on na leto preseliti na Bosfor.

Naime, u trku za dovođenje reprezentativca Obale Slonovače uključio se Trabzon, koji je spreman da mu ponudi mesečnu platu u visini od 100 hiljada evra, koliko zahteva Afrikanac.

Crveno-beli su se uzdali u adut koji glasi Liga šampiona, a na golgeteru je da prelomi - novac ili igranje na najvišem nivou.

Skauti Trabzona žestoko su nahvalili Krasoa, koji je ocenjen kao bolji igrač od Kornelijusa, čoveka koji je sa 15 golova pomogao "oluji Crnog mora" da se okiti šampionskim peharom u Turskoj.

On je nešto slično Serlotu. Bolji je od Kornelijusa - stoji u izveštaju skauting službe Trabzona.

Kraso ima 25 godina, tekuće sezone je dao 15 golova u Drugoj ligi Francuske, a krajem juna mu ističe ugovor, što je razlog više zbog koga su se delije nadale njegovom potpisu. Ipak, Trabzon je ozbiljan konkurent i veliki favorit za dovođenje špica sa "crnog kontinenta"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading