DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - raskida ugovor i VRAĆA se u Zvezdu?!

Autor:

Sport

12.04.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as pred povratkom na mesto uspeha.

DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - raskida ugovor i VRAĆA se u Zvezdu?!

Foto: Starsport

Ristić i Radonjić

Fudbaler Benfike Mihailo Ristić na leto bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, saznaje "Informer".

Crveno-beli će sačekati da njihov bivši as najpre raskine ugovor sa lisabonskim "orlovima", pa bi se na stadion "Rajko Mitić" preselio bez obeštećenja.

Portugalski gigant mu najverovatnije neće praviti probleme pri promeni sredine, jer je ove sezone uglavnom grejao klupu. Ristić je u dresu četvrtfinaliste Lige šampiona upisao tek šest nastupa, a o želji da se vrati u Ljutice Bogdana govorio je ranije.

Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem "ne"! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste - rekao je svojevremeno Mihailo Ristić.

Podsetimo, on je 2017. godine prešao iz Zvezde u Krasnodar, potom je igrao za prašku Spartu i Monpelje, a boje reprezentacije Srbije branio je u devet navrata. Crveno-beli čekaju veliko pojačanje za Ligu šampiona, Ristić je na potezu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading