MOŽE LI FK KAO KK? Duljaj OTVORIO KARTE o vanserijskom podvigu Partizana u Evroligi!

Autor:

Sport

30.04.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke "parnog valjka" uveren da će i fudbaleri vremenom vratiti grobare na stadionu, baš kao što su to košarkaši učinili u Štark areni.

MOŽE LI FK KAO KK? Duljaj OTVORIO KARTE o vanserijskom podvigu Partizana u Evroligi!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 19 časova u Bačkoj Topoli hvataju poslednji voz za drugo mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli u okviru trećeg kola plej-ofa gostuju TSC-u, koji deli drugu poziciju sa Čukaričkim, a trener "parnog valjka" Igor Duljaj u najavi meča prokomentarisao je uspeš košarkaške sekcije Partizana.

- Sa velikim zadovoljstvom pratim. Moja deca, Stefan i Aleksa, oni ne propuštaju nijednu utakmicu, što se tiče košarke. Na ovaj, ili na onaj način uspeju da nađu karte, tako da mi je izuzetno drago, jer smo mi jedna porodica. To je isto kao kada imate u porodici sina i ćerku. Ne možete da kažete koga više volite. Meni lično znači to što mogu da vidim na jednom mestu preko 20 hiljada navijača, a i na ulici je tema Partizan, košarka. Čvrsto verujem da će isto tako biti i što se tiče FK Partizan, jer samo zajedno možemo da dođemo onoga što nam je potrebno, a to je da se sačuva tradicija, koja dugo traje - rekao je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Partizan je jedna porodica - Duljaj ponosan na Obradovićev uspeh

Partizan će pomno pratiti ishod utakmice koja se igra od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić", a u Humskoj priželjkuju trijumf Crvene zvezde nad "brđanima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading