DULJAJ OGORČEN NOVIM PORAZOM! Njegove reči IZNENADIĆE sve navijače!

Autor:

Sport

23.04.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana doživeli su i drugi uzastopni poraz od Čukaričkog, čime su plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona sveli na minimum.

DULJAJ OGORČEN NOVIM PORAZOM! Njegove reči IZNENADIĆE sve navijače!

Foto: Starsport

Kao i pre tri dana kada su "brđani" slavilil golom bivšeg igrača crno-belih Đođra Ivanovića sa 1:0, izabranici Dušana Kerkeza su i u današnjem okršaju na Banovom brdu trijumfovali identičnim rezultatom.

Jedina razlika u odnosu na taj duel bio je strelac, a ovog puta timu Igora Duljaja presudu je izrekao kapiten Čuke Marko Docić koji je sa više od 35 metara iznenadio golmana Nemanju Stevanovića, istakavši kandidaturu za najlepši pogodak ove sezone.

Nije bilo raspoloženja na licu trenera Partizana posle drugog uzastopnog poraza od istog rivala, koji smatra da situacija u Humskoj nikad nije bila gora.

- Izuzetno teška situacija. Nikada nismo bili u ovoj situaciji. Partizan je živeo i ranije, ali živeće i dalje, mnogo je teška situacija, mnogo... - kratko je rekao Igor Duljaj za TV Arena Sport odmah posle utakmice na Banovom brdu.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Aktuelni vicešampion Srbije je ostao na četvrtom mestu sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina.

Lale su, podsetimo, pobedom nad Novim Pazarom istakle kandidaturu da se pomaknu još više na superligaškoj tabeli.

Partizan već u utorak čeka 170. Večiti derbi protiv Crvene zvezde, koja je pobedom nad TSC-om iz Bačke Topole na stadionu "Rajko Mitić" obezbedila šestu uzastopnu šampionsku titulu, a 34. ukupno u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading