ŠOK NA BANOVOM BRDU! Lopta je DUGO letela, a onda je Stevanović napravio GREŠKU KARIJERE! Docić dao SPEKATKULARAN gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog poveli su protiv Partizana u 31. kolu Mozzart Superlige Srbije sa 1:0.

ŠOK NA BANOVOM BRDU! Lopta je DUGO letela, a onda je Stevanović napravio GREŠKU KARIJERE! Docić dao SPEKATKULARAN gol! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ništa nije slutilo da će Partizan iz prvog šuta na gol morati da potpiše kapitulaciju!

Igrao se 42. minut, kada je dosuđen slobodan udarac za Čukarički sa velike udaljenosti. Odgovornost je preuzeo kapiten Marko Docić i uputio šut, pokušao felšom da iznenadi Nemanju Stevanovića, lopta je letela "vekovima" i na kraju završila iza leđa neopreznog golmana crno-belih.

Čuvar mreže Partizana je očajnom reakcijom doprineo da domaćin stigne do prednosti, koju ni sami igrači Čukaričkog nisu očekivali.

Iako do tada nije bilo izrazitih šansi na obe strane, Stevanović je možda i najvećom greškom u dosadašnjoj karijeri omogućio bivšem klubu da stigne do prednosti na poluvremenu.

Izabranici Dušana Kerkeza su i pre tri dana savladali klub iz Humske ovim rezultatom, a sada su zahvaljujući velikom kiksu Partizanovog golmana na najboljem putu da to još jednom urade.

"Brđani" bi pobedom stigli do 65 bodova i pobegli crno-belima na osam poena prednosti.

Crno-beli će novim porazom ugroziti i četvrto mesto, pošto imaju isti broj bodova (47) kao i petoplasirana Vojvodina, koja je juče savladala Novi Pazar rezultatom 4:0.

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite u lajv blogu "Republike" na ovom LINKU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading