BOMBA! Moreira POTPISAO za Čelsi!

Autor:

Sport

22.04.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako znamo koliko su "plavci" strovalili novca u poslednja dva prelazna roka, nema dileme da je krilni napadač dobio ponudu koja se ne odbija.

BOMBA! Moreira POTPISAO za Čelsi!

Foto: Starsport

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana, Almami Moreira, ima ogroman razlog za slavlje. Naime, njegov sin Dijego potpisao je ugovor sa Čelsijem.

 

 

Moreira junior je prethodnih godina branio boje Benfike u mlađim kategorijama, igrao u omladinskoj Ligi šampiona i još tada je proglašavan za jednog od većih talenata lisabonskog kluba. Prve fudbalske korake načinio je u Standardu iz Liježa, gde je i rođen i gde je njegov otac bio igrač više godina pre dolaska u Partizan.

Krilni fudbaler je odbio ponudu Benfike da potpiše profesionalni ugovor, a na stolu je imao nekoliko unosnih ponuda. Portugalski Rekord je danas objavio, a brojni engleski mediji preneli, da je sin Almamija Moreire, koji ima 18 godina, potpisao ugovor sa Čelsijem, u koji će preći na leto kao slobodan igrač.

Imao je Dijego ponude i od Milana i Pari Sen Žermena, ali je izabrao London da mu bude novo odredište. A, ako znamo koliko je Čelsi strovalio novca u poslednja dva prelazna roka, nema dileme da je Moreira dobio ponudu koja se ne odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading