ULTIMATUM TRENERU: Duljaj NAPUŠTA Partizan?

Autor: N. K.

Sport

23.04.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke crno-belih ima jasan zadatak - drugo mesto ili "pedala" na kraju sezone.

ULTIMATUM TRENERU: Duljaj NAPUŠTA Partizan?

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj

FK Partizan, po okončanju superligaškog plej-ofa, potražiće novog trenera, ukoliko Igor Duljaj sa svojim izabranicima ne osvoji vicešampionsku titulu, koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona na leto.

Crno-beli trenutno zauzimaju tek četvrtu poziciju na prvenstvenoj tabeli, a ispred njih su TSC i Čukarički.

Crvena zvezda je, na neki način, pomogla večitom rivalu, ubedljivim trijumfom nad Topolcima (4:1), kojim je odbranila šampionski pehar.

"Parni valjak od 18 časova i 30 minuta ponovo gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, pa ako osvoji nova tri boda, stići će na minus dva u odnosu na konkurente za poziciju broj 2.

 

 

Što se tiče učinka u Humskoj, Duljaj je ekipu vodio na sedam mečeva, upisavši tek dve pobede, remi i četiri poraza. Debitovao je na večitom derbiju, koji je Partizan izgubio minimalnim rezultatom (1:0) na stadionu "Rajko Mitić", a ima još sedam prilika da preokrene tok stvari.

Naš izvor iz uprave je jasan, druga pozicija je imperativ, a o razmerama katastrofe po Partizan ako ne uspe da ostvari cilj za naš portal je govorio i generalni direktor Miloš Vazura.

Podsetimo da je Duljaj treći šef struke u Humskoj tekuće takmičarske godine, posle Ilije Stolica i Gordana Petrića, a od njega i prvotimaca zavisi da li će Partizan krenuti u potragu za novim trenerom već krajem maja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading