POTRES U HUMSKOJ ZBOG POVRATKA MILJENIKA GROBARA: Proslavljeni AS Partizana SILNO ŽELI na klupu crno-belih!

Autor:

Sport

18.04.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i otkrio svoje planove.

POTRES U HUMSKOJ ZBOG POVRATKA MILJENIKA GROBARA: Proslavljeni AS Partizana SILNO ŽELI na klupu crno-belih!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj

Bivši vezista Partizana Antonelo Žuka izjavio je da sanja da preuzme klupu crno-belih.

Brazilac je istakao da mu je to jedan od prioritetnih ciljeva u trenerskoj karijeri, pritom rekavši da "peče zanat" već devet godina.

- Moja velika ambicija, jedna od najvećih u profesionalnoj karijeri, jeste da budem trener Partizana. Gajim veliko poštovanje prema srpskim trenerima, znam i sam koliko je teško da se stranac, bilo igrač, a pogotovo trener probije bilo gde, međutim, isto tako osećam potrebu da vratim crno-belima ono što su mi dali dok sam bio aktivan. To se ne zaboravlja, ostaje za sva vremena i zato mi je ogromna želja da dobijem priliku u Humskoj - naveo je Žuka za "Mocartsport", a potom se zahvalio dvojici stručnjaka sa kojima je radio u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan zauvek u srcu - Antonelo Žuka

 Imao sam ih dvojicu tokom boravka u Beogradu, Miroslava Đukića i Slavišu Jokanovića, uticajnih za moju karijeru. Pomogli su mi da shvatim fudbal na drugačiji način nego dotad. Osim toga, vidim da u Srbiji dosta mladih trenera dobija šansu poslednjih godina, kao što su Đukić i Jokanović praktično na početku karijera - podvukao je Žuka.

Podsetimo da je borbeni Brazilac napunio 43 godine, u opremi "parnog valjka" odigrao je 43 prvenstvene utakmice, uz sedam golova, a ogromnim zalaganjem na terenu stekao je naklonost grobara za sva vremena.

Partizan je tekuće sezone promenio tri trenera, a zadatak da "vadi kestenje iz vatre" dobio je Igor Duljaj, koji će pokušati da se okiti vicešampionskom titulom u završnici Mozzart Bet Superlige Srbije, vrednom kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ćika Šabo

19.04.2023 08:08

To će nova uprava da rešava, ne zamajavajte čoveka

Bojan

19.04.2023 09:00

Dobrodošao Žuka. Mi verni grobari te želimo i čekamo. A znam da ćeš u Partizan dovesti i po nekog brazilskog igrača. Svi igrači iz Brazila su ostaviki dubok trag u Partizanu. Još ako vratiš svog kapitena Jovetića iz igračkih dana u Partizan, eto dobitne kombinacije.