VAZURA UPALIO ALARM U HUMSKOJ: Ako se OVO desi, Partizan će se suočiti sa KATASTROFOM!

Autor: Marija Nestorović

Sport

18.04.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno da će biti veliki neuspeh, ako ne budemo uspeli da obezbedimo kvalifikacije za Ligu šampiona, rekao je Vazura.

VAZURA UPALIO ALARM U HUMSKOJ: Ako se OVO desi, Partizan će se suočiti sa KATASTROFOM!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Superlige Srbije i na dobrom su putu da ostanu bez plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Poslednji put su crno-beli takmičenje na četvrtoj poziciji završili davne 1990. godine, s tim da je tad još uvek bila Jugoslavija, a na trećem mestu su bili i u sezoni 2018/19. Međutim, direktor crno-belih Miloš Vazura istakao je u razgovoru za Republika.rs da bi neviđena katastrofa bila, ako "parni valjak" ne bude takmičenje završio na drugoj poziciji. 

- Naravno da će biti veliki neuspeh, ako ne budemo uspeli da obezbedimo kvalifikacije za Ligu šampiona. Borba za titulu je odavno završena, a na nama je sad da jurimo to drugo mesto. To nam je glavni prioritet. Moramo da budemo ispred TSC i Čukaričkog na kraju - rekao je Vazura, a zatim je dodao: 

- Verujem da će Igor Duljaj uspeti da vrati ekipu na pobednički put. Sve je to pitanje samo samopouzdanja. Imali smo neke padove u igri, koji su nas kasnije koštali slabih rezultata. Takođe, dosta je uticala i situacija sa trenerima, koje smo tri puta promenili, iako to nismo planirali. Prvo je bio Ilija Stolica, pa Gordan Petrić, koji se povukao zbog problema sa zdravljem, a sad je tu Duljaj. Želimo da vidimo napredak i nadam se da ćemo se izvući iz krize. Moramo. 

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Zbog slabih rezultata uprava Partizana nalazi se na udaru navijača, koji samo žele da mu vide leđa. Međutim, Vazura je istakao da ne razmišlja o povlačenju.

- Nikada nisam razmišljao o povlačenju, već kada me napadaju ja se trudim da radim sve više. Na sve načine želim da sredim situaciju u klubu kako bi crno-beli naredne sezone bili bolji. Takođe, vidim da se pominje kako nema navijača na stadionu, ali to nije tačno. Nije ih bilo na jednom meču, jer je bio radan dan, ali dok smo igrali u Evropi bilo je navijača. Na kraju sezone očekuju nas velike promene, tu prvenstveno mislim na igrački kadar, to je sigurno. Želimo da napravimo kvalitetan tim, koji će napasti titulu. Žao mi je što ove sezone nemamo bolje rezultate, ali prosto tako se desilo - zaključio je Vazura. 

Na kojoj poziciji će se crno-beli naći nakon završetka regularnog dela sezone znaće se sutra, kada će se nastaviti utakmica Čukaričkog i Partizana koja je prekinuta u 20. minutu zbog tuče grobara i policije.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Jovan

18.04.2023 19:56

Samo da se zavrsi kosarka krece operacija spasavanja FK,ne pitas se nista ima nas mnogo na hiljade hiljada a i imamo podrsku drzave koja realno ne da nece nego mora da pomogne da vas sklonimo i pisacemo milionsku peticiju da se pokrene postupak,sve je spremno.

ZALEPILI DUPE ZA FOTELJE

18.04.2023 20:36

VAS DVOJE STE VELIKO ZLO NASEG PARTIZANA. AMATERI PROFITERI I MAFIJASI. TO SU VASE VRLINE. STIDITE SE BRE JAJARE ! BOG CE VAS KAZNITI , ZAPAMTITE.