MEGAPREOKRET! Ipak se IGRA na Banovom brdu! Određen NOVI TERMIN meča Čukarički - Partizan!

Autor:

Sport

12.04.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi koji odlučuje o mestu za Evropu biće odigran u novom terminu.

MEGAPREOKRET! Ipak se IGRA na Banovom brdu! Određen NOVI TERMIN meča Čukarički - Partizan!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - Partizan

Utakmica 30. kola Mozzart Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana, koja je prekinuta u 21. minutu zbog divljanja navijača crno-belih, kako saznaje portal "Republika", odigraće se narednog utorka (19. aprila).

"Brđani" su izdali saopštenje u kome naglašavaju da se ne slažu sa novim terminom koji je bio zakazan danas od 18 časova, pa su čelnici fudbalske elite doneli kompromisno rešenje i još jednom odložili beogradski derbi.

- Nije još ništa zvanično, postoji verovatnoća da će naredne nedelje biti odigrana, ali čekamo da se završi procedura oko žalbe Čukaričkog - rekao je za "Republiku" Dragomir Lazović, predsednik Zajednice Mozzart Superlige i prvi čovek Javora iz Ivanjice.

Predstavnici domaće ekipe smatrali su da su i juče postojali uslovi za nastavak meča, pošto se tribina gde su bili smešteni navijači Partizana ispražnjena do poslednjeg mesta, ali ih zvaničnici nisu pitali na mišljenje o tome da se duel nastavi danas.

Foto: Starsport

 

Uprava Čukaričkog je odlučila da ne prihvati današnji termin za odigravanje meča, poslali su žalbu i ona je urgentno rešena.

Olakšavajuća okolnost za Zajednicu Superlige je činjenica da plej-of ne kreće za vikend zbog Uskrsa, pa do iduće nedelje ima vremena da se meč odloži. Po svemu sudeći, to će se i desiti narednog utorka.

Podsetimo, "grobari" su do definitivnog prekida u 21. minutu, pet puta prekidali utakmicu ubacivanjem baklji i drugih pirotehničkih sredstava, da bi nakon toga letele i stolice na teren.

Usledio je sukob navijača Partizana sa žandarmerijom, zbog neprimerenog skandiranja, te su pripadnici organa reda imali pune ruke posla. U sukobu je povređeno više pristalica crno-belih, koji su divljanjem naneli veliku štetu klubu, jer će "parni valjak" snositi i drakonske novčane posledice zbog njihovog ispada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading