OGLASILI SE IZ ČUKARIČKOG: "Brđani" RAZOČARANI, odluku o nastavku utakmice sa Partizanom doneće ON!

Autor:

Sport

11.04.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pitali su igrače na terenu, oni su hteli da igraju. Samo da se ovo više ne ponovi u srpskom fudbalu."

OGLASILI SE IZ ČUKARIČKOG: "Brđani" RAZOČARANI, odluku o nastavku utakmice sa Partizanom doneće ON!

Foto: Starsport

FK Čukarički

Nakon manje od 20 minuta aktivne igre duel Čukaričkog i Partizana prekinut zbog nereda gostujućih navijača Jedan duži, pa dva kraća prekida i onda odluka - utakmica se nastavlja u sredu od 18 časova.

Sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević bio je vidno razočaran posle svih dešavanja. Jedan od vodećih ljudi beogradskog kluba priznao je u razgovoru za "Max bet sport" da je razočaran odlukom o odlaganju meča.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

-  Razočarani smo svi. To treba da odluči Fudbalski savez Srbije, a ne mi. Nas niko ne pita. Nas nisu pitali da li možemo i hoćemo da igramo. Neka odluče šta hoće, neka bude 3:0 za njih. Šta mi možemo kao mali klub? Meni je rečeno da sudije nisu htele da se nastavi, ali kada pogledam snimak… Onda je bolje da ćutim - rekao je Matijašević za "Max bet sport".

On je dodao da za sada ništa nije poznato.

-  Vlasnik kluba Dragan Obradović će da odluči ujutro da li će fudbaleri da igraju. Pitali su igrače na terenu, oni su hteli da igraju. Samo da se ovo više ne ponovi u srpskom fudbalu - zaključio je Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading