ŠTA ĆE BITI SA LEGENDOM DORTMUNDA? Rojsu uskoro novi ugovor, ali...

Autor:

Sport

11.04.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački reprezentativac bi naredne sezone imao znatno manju platu od sadašnje.

ŠTA ĆE BITI SA LEGENDOM DORTMUNDA? Rojsu uskoro novi ugovor, ali...

Foto: Tanjug/AP

Rukovodstvo Borusije iz Dortmunda ponudilo je legendi kluba Marku Rojsu produženje ugovora do 30. juna 2024. godine, prenose nemački mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Rojs

- Rojsu će biti ponuđeno produženje ugovora na godinu dana uz znatno manju platu. Od njega se traži da shvati da će u narednoj sezoni, ako ostane u klubu, verovatno biti rezerva, pošto neće imati minutažu kao nekada - navode nemački mediji.

Rojs ima aktuelni ugovor sa klubom iz Dortmunda do 30. juna ove godine, a trenutno zarađuje 12 miliona evra po sezoni. Međutim, bivši nemački reprezentativac bi naredne sezone imao znatno manju platu od sadašnje.

Naime, Marko bi u slučaju da produži ugovor sa Borusijom naredne sezone sa bonusima maksimalno zaradio osam miliona evra. Rojs (33) je u Dortmund stigao 2012. iz Menhengladbaha, a za klub sa Vestfalena je odigrao 379 utakmica i postigao je 161 gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading