HOROR NA BANOVOM BRDU: "Grobari" nasrnuli na fudbalere Partizana!

Autor:

Sport

11.04.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mučne scene u prekidu utakmice između Čukaričkog i "parnog valjka".

HOROR NA BANOVOM BRDU: "Grobari" nasrnuli na fudbalere Partizana!

Foto: Starsport

Nemanja Stevanović i grobari

Kako "Kurir" saznaje, najvatreniji navijači Partizana nisu dozvolili da se danas nakon prekida odigra derbi 30. kola Superlige Srbije na Banovom brdu između crno-belih i Čukaričkog. 

Od prvog zvižduka Milana Mitića nešto više od 500 pristalica Partizana počelo je da skandira "Uprava napolje" i baca baklje na teren, što je dovelo do nekoliko kraćih prekida, a poslednji je bio u 17. minutu. Nakon desetak minuta pauze utakmica je nastavljena, ali i ubrzo još dvaput prekidana zbog ubacivanja stolica na teren.

Prema izvorima "Kurira", za vreme prekida, a nakon što su izbačeni, navijači Partizana su pretili trenerima i fudbalerima svog tima da danas ne nastave meč ni po koju cenu. Mučne scene na stadionu na Banovom brdu pretvorile su se u horor, pošto navijači verbalno nasrnuli na svoje ljubimce. Naime, oni nisu birali reči kojima su vređali i pretili članovima tima.

Utakmice 30. kola Superlige se nastavlja u sredu od 18 časova, s početkom od 21. minuta u kom je i došlo do trećeg prekida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading