O LAPSUSU BOJANE RISTIVOJEVIĆ SVI PRIČAJU: Voditeljka se izlanula uživo u programu!

Autor:

Zabava

11.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević progovorila o čuvenom lapsusu uživo u programu koji joj se desio!

O LAPSUSU BOJANE RISTIVOJEVIĆ SVI PRIČAJU: Voditeljka se izlanula uživo u programu!

Foto: Printscreen

Voditeljku Bojanu Ristivojević svi pamte po rijalitiju “Parovi” gde je dugo radila kao TV lice. Onda je, na zaprepašćenje svih, dala otkaz, napustila TV Hepi i provela skoro godinu dana van naših TV ekrana. Pauza joj je dobrodošla, a onda je dobila ponudu da ponovo stane pred kamere, ovoga puta u Jutarnjem programu TV Prva. Kako je taj program prethodno vodila Jovana Joksimović, neki su požurili da ih porede i smatrali Bojanu Jovaninom naslednicom.

Foto: ATA Images

Bojana Ristivojević

 

U programu koji ide uživo, neizbežno se dešavaju i lapsusi. Omašku “svetlosti” umesto “svetosti” prilikom sahrane patrijarha Irineja, neki su zamerili voditeljki. S obzirom na to da je velika vernica i da ima svog duhovnog brata, Bojani je bilo bitno da nije nikoga uvredila.

Foto: Instagram.com

Bojana Ristivojević Instagram

 

Lapsus koji mi se desio, ja nisam doživela kao nešto tragično, pričala sam o tome već bezbroj puta, nekako da nisam radila taj dan, ne bih ni pogrešila. Ja mog duhovnog brata Longina često oslovljavam sa svetlosti Ovčara i Kablara. I kada se desio taj lapsus ja sam naravno zvala njega da mu se požalim, i ja sam rekla: ‘jao, kuku šta sam rekla’i prepričala sam celu tu situaciju, on je rekao da ko radi taj i greši. A nakon toga je rekao: ‘možda si pogrešila zbog toga što mene oslovljavaš sa svetlosti’. On to nije ni uzeo kao neku veliku grešku, niti je bilo ko od sveštenstva sad tome pridao neki značaj. Verujem da većina ljudi i ne zna privatno kako se kaže, kako se obraća i vladiki i patrijarhu i duhovniku, ocu, svešteniku. Nakon toga on mi je rekao ‘možda si pogrešila zbog toga što mene oslovljavaš tako i možda se desi šta ako ja za 30 godina budem patrijarh’. Kaže da ništa nije slučajno” - kazala je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading