VELIKA PROMENA! U Sitiju se PITAJU: Šta je sa Halandom?

Autor:

Sport

11.04.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti i Bajern iz Minhena od 21 čas igraju prvi meč četvrtfinala Lige šampiona.

VELIKA PROMENA! U Sitiju se PITAJU: Šta je sa Halandom?

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Kajl Voker

Građani će pokušati u prvoj utakmici pred svojim navijačima na Etihadu da dođu do trijumfa pred revanš na "Alijanc areni", a najveći adut Pepa Gvardiole biće Erling Haland.

Norvežanin je u dosadašnjem toku sezone pokazao da je prava noćna mora za protivničke golmane, pa će odbrana Bavaraca imati pune ruke posla da ga zaustavi.

Samo sat i po pre početka meča u Engleskoj, Mančester siti je na društvenim mrežama postavio sjajnu fotografiju Erlinga Halanda, na kojoj je predstavio novu frizuru.

Najbolji igrač šampiona Premijer lige je ispleo kikice, što je mnoge njegove fanove ostavilo u šoku, te su se neki pitali: Šta je sa Halandom?

Da li će mu novi imidž pomoći da i protiv Bajerna nastavi golgetersku seriju, znaće se negde oko 23 časa, kada se meč na Etihadu bude završio.

 

 

Sa druge strane, u Mančester sitiju će konačno pokušati da se domognu jedinog pehara koji im nedostaje u bogatoj kolekciji, od dolaska šeika na čelo kluba.

Što se tiče druge utakmice današnjeg programa Lige šampiona, Benfika će u Lisabonu ugostiti posrnuli Inter.

U ostalim susretima četvrtfinala snage će odmeriti: Real - Čelsi, odnosno, Milan - Napoli. Revanši su na programu za sedam dana.

Titulu evropskog prvaka brani madridski Real, koji je u prošlogodišnjem finalu savladao Liverpul sa 1:0, golom Vinicijusa Žuniora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading