SADA JE SVE JASNO: Direktor Superlige otkrio zbog čega je odložena utakmica Čukaričkog i Partizana!

Autor:

Sport

11.04.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene viđene ovog popodneva na Banovom brdu.

SADA JE SVE JASNO: Direktor Superlige otkrio zbog čega je odložena utakmica Čukaričkog i Partizana!

Foto: Starsport

Direktor Superlige Srbije Aleksandar Pivić otkrio je zašto je odlučeno da se definitivno prekine i za 24 sata odloži meč između Čukaričkog i Partizana.

- Glavni sudija je procenio da se nisu stekli svi bezbednosni uslovi da se meč nastavi, kao i da su se igrači ohladili. Takođe, jedan od razloga je i taj što je određeni broj navijača Partizana ostao pored stadiona - rekao je Pivić za "Telegraf".

Podsetimo, od prvog zvižduka Milana Mitića nešto više od 500 pristalica Partizana počelo je da skandira "Uprava napolje" i baca baklje na teren, što je dovelo do nekoliko kraćih prekida, a poslednji je bio u 17. minutu. Nakon desetak minuta pauze utakmica je nastavljena, ali i ubrzo još dvaput prekidana zbog ubacivanja stolica na teren.

Bio je to povod da sudija Mitić zatraži kompletno pražnjenje istočne tribine na kojoj je bilo oko 2.000 gledalaca, među kojima i pomenuta grupa u ćošku.

U jednom trenutku delovalo je da će meč biti nastavljen večeras, pošto su igrači oba tima bili uz aut-liniju, ali je kapiten Partizana Slobodan Urošević pozvao saigrače da napuste teren posle čega je i objavljeno da se danas više neće igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading