SENZACIJA NA NOU KAMPU! Ganizaga ŠOKIRAO bledu Barselonu!

Autor:

Sport

10.04.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone i Đirone remizirali su rezultatom 0:0 u 28. kolu La lige.

SENZACIJA NA NOU KAMPU! Ganizaga ŠOKIRAO bledu Barselonu!

Foto: Tanjug

Iako nisu pobedili u ovom meču, izabranici Ćavija Ernandeza uvećali su prednost na tabeli u odnosu na madridski Real, koji je u subotu poražen od Viljareala sa 2:3.

Sada tim sa Nou Kampa ima 13 bodova više od najbližeg pratioca i samo čudo može da je spreči da ne osvoji novu titulu u La ligi.

Treba reći da Barselona protiv još jednog tima iz Katalonije nije uspela da pobedi na svom terenu, pošto je i Espanjol u gradskom derbiju odoleo lideru poslednjeg dana 2022. godine, kada je iščupao bod (1:1).

Republika

Foto: Tanjug

 

Što se tiče samog meča, domaćin je stvarao prilike, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Najbolje su u finišu utakmice propustili Feran Tores i Robert Levandovski, kada je Gazinaga bravuroznim intervencijama sačuvao Đironu od poraza.

Najpre je posle kornera u 90. minutu bivši igrač Mančester sitija pokušao udarcem glavom iz blizine, ali je golman gostiju fenomenalno odreagovao i izbio loptu u novi udarac iz ugla, da bi nedugo zatim i poljski napadač u kontri pokušao petom da ga iznenadi i donese pobedu Barsi, ipak, Ganizaga je pročitao i njegovu nameru, odbranivši udarac nekadašnjeg kapitena Bajerna.

I pored remija, Katalonci su ostali na liderskoj poziciji sa 71 bodom, dok je Đirona na 11. mestu sa 35 bodova.

Ćavijeva ekipa u narednom kolu gostuje Hetafeu, a Đirona dočekuje poslednjeplasirani Elče koji sa 13 poena više nema nikakve šanse da ostane u La ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading