REGION POTRESAO VELIKI SKANDAL! Hrvat brutalno pretučen! Klub se odmah OGLASIO!

Autor:

Sport

10.04.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan skandal desio se u komšiluku, pošto je hrvatski fudbaler Pero Opušić brutalno prebijen.

REGION POTRESAO VELIKI SKANDAL! Hrvat brutalno pretučen! Klub se odmah OGLASIO!

Foto: Tanjug/AP

Zbog ovog vandalskog čina, utakmica Konavljanin - Metković je odložena.

Prvotimac Konovljanina Pero Opušić je dobio brutalne batine, a od posledica istih je hospitalizovan. Prema tvrdnjama iz FK Konavljanin, Peru su napala dvojica fudbalera HNK Slaven Gruda, sa još nekolicinom osoba iz istoimenog grada.

- Današnja utakmica sa ONK Metković odložena je zbog napada dvojice igrača HNK Slaven Gruda i par momaka s Grude nad našim igračem Perom Opušićem u Popovićima. Nakon ukazane lekarske pomoći na Hitnom prijemu OB Dubrovnik Pero je pušten kući.

- U šoku smo jer je napad bio isplaniran, (Pero je tražen na više lokacija u Čilipima i Popovićima) zbog različitog razmišljanja o fudbalu. Mislimo i da je Pero napadnut jer je igrač našeg kluba. Oštro osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i nadamo se da se ovakve stvari više neće ponavljati. Pružamo punu podršku našem Peru i njegovoj porodici - stoji u objavi Konavljanina u saopštenju koje su objavili na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading