PIKSI TRLJA RUKE: Selektoru stigle SJAJNE vesti iz Španije!

Autor:

Sport

02.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac se nameće Draganu Stojkoviću.

PIKSI TRLJA RUKE: Selektoru stigle SJAJNE vesti iz Španije!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Selte i Almerije odigrali su 2:2 (2:2) u meču 27. kola španske Primere, a jedan od pogodaka je postigao i srpski štoper Srđan Babić.

Babić je doveo svoju Almeriju u prednost već u sedmom minutu, nakon asistencije Robertonea, ali je radost trajala svega tri minuta, pošto je u desetom već stajalo 1:1 na semaforu, nakon što je Haris Seferović doneo timu iz Viga izjednačenje.

Ipak, tu nije bilo kraja uzbuđenjima u prvom delu igre. Gosti su već u 32. minutu stigli do nove prednosti, nakon pogotka Puigmala, ali je Selta još jednom brzo odgovorila, nakon što je Karles Peres u 42. postigao četvrti gol u poluvremenu.

Foto: Starsport

Srđan Babić, štoper Almerije i reprezentacije Srbije

U nastavku meča je viđeno mnogo manje uzbuđenja, nije bilo ni golova, ali ni previše prilika, pa su na kraju obe ekipe morale da se zadovolje sa po jednim bodom.

Svakako, partijom Babića može da bude zadovoljan selektor Dragan Stojković Piksi, jer je upravo štoper Almerije bio na širem spisku pred prva dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Babić je tada otpao pred mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom, ali njegova forma će svakako obradovati našeg selektora pred nastavak borbi za mesto na najvećoj evropskoj smotri.

Posle ovog duela, Selta se nalazi na devetom mestu, sa 35 osvojenih bodova, dok je Almerija na 18. poziciji, sa devet bodova manje od Selte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading