JARČEVI SU OPET U MODI: Pored tri boda u Sevojnu se slavi rođendan Bralušića, kao i stoti nastup Stranjakovića!

Autor:

Sport

02.04.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Sevojna se iskupila svojim navijačima za poraz na prolećnoj premijeri.

JARČEVI SU OPET U MODI: Pored tri boda u Sevojnu se slavi rođendan Bralušića, kao i stoti nastup Stranjakovića!

Foto: FK Sevojno

Stefan Stranjaković, 100. nastup u dresu Sevojna

U okviru 16. kola Zapadno moravske zone na stadionu u Sevojnu istoimena ekipa ugostila je sastav Slobode iz Čačka koja je u direktnim duelima sa timom Sevojna u seriji od tri vezane pobede.

Republika

Gostujući igrači su bolje otvorili utakmicu i već u prvih pet minuta su imali odličnu priliku, ali je saveznik domaćinu bila prečka.

Uzvratili su igrači Sevojna u 6. minutu, Ivanović je uposlio Ječmenicu čiji je šut izblokiran, korner za domaćina.

Upravo iz tog udarca iz ugla, posle kombinacije Karadarevića i Davidovića u kaznenom prostoru se najbolje snalazi Ječmenica koji glavom šalje loptu u mrežu Rumenića, 1:0 za Sevojno. 

Iskoristili su igrači Sevojna voljni moment, mogli su do uvećanja prednosti, ali im to nije pošlo za nogom.

U drugom delu prvih 45 minuta uglavnom se vodila bitka na sredini terena, bez ozbiljnijih prilika.

Pred sam kraj prvog dela Filip Davidović na odličnu loptu Stanića izlazi sam pred golmana protivnika i lagano rešava situaciju, 2:0.

U nastavku meča gostujući igrači su dosta bolje zaigrali, preuzeli su kontrolu nad utakmicom, što je rezultiralo učestalim prilikama pred golom Sevojna.

U 54. minutu dosuđen je kazneni udarac u korist gostujućeg tima, siguran egzekutor istog bio je Vukašin Drakulić za 2:1.

Trgli su se igrači Sevojna posle primljenog gola, krenuli su sa boljom igrom na polovini protivnika, ali su šanse Ječmenice i Nedovića završene bez pogotka. 

Trener gostiju je pokušao izmenama da unese promene u igri, ali to nije donelo rezultat koji je ostao nepromenjen od 54. minuta.

Sevojno - Sloboda (Čačak) 2:1 (2:0)

Sevojno: Krća, Nedović, Stranjaković, Ristanović, Karadarević (od 85' Radović), Davidović, Ječmenica, Bralušić, Cvetković, Ivanović, Stanić

Sloboda: Rumenić, Risimović, Mijailović, Popović (od 83' Matijašević), Stašić, Gavrović (od 70' Marković), Petrović (od 83' Rajić), Perišić, Spasojević, Jelić (od 45' Drakulić), Vasilić

Ekipa Sevojna je ovom pobedom preuzela drugo mesto od Slobode. U domaćem timu su pored pobede proslavili i 19. rođendan bonus igrača, Bralušića, kao i 100. nastup Stranjakovića u dresu "Jarčeva".

U sledećem kolu Slobodi gostuje ekipa Lazarice, dok sastav Sevojna opet igra pred svojom publikom, ovoga puta protiv tima Keja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading