DA IMAM SRCA DVA! Bivši treneri Zvezde PROGNOZIRALI ishod derbija u Podgorici!

Autor:

Sport

27.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji treneri Crvene zvezde Zoran Filipović i Miodrag Božović dali su viđenja uoči duela Crna Gora - Srbija (20.45).

DA IMAM SRCA DVA! Bivši treneri Zvezde PROGNOZIRALI ishod derbija u Podgorici!

Foto: Starsport

Miodrag Božović i Nenad Lalatović

Imao je priliku Zoran Filipović da sa klupe predvodi "hrabre sokolove". Kao prvi selektor od ocepljenja Crne Gore, proveo je tri godine u taboru večerašnjeg rivala "orlova".

Zato i ne čudi što su legendarnom golgeteru Crvene zvezde osećanja pomešana uoči kvalifikacionog meča za odlazak na Evropsko prvenstvo:

- Emotivno je, mnogo. Srca da imam dva, lako bi bilo... ovako, kuca za obe zemlje. Selektorovao sam tamo tri godine... prelepe. Izuzetnu generaciju selektirao, naposletku imao i uspešan rad - rekao je Filipović za "Žurnal".

Piksijevi izabranici slove za blagog favorita u predstojećoj utakmici.

- Taktički oprezan fudbal očekujem, kao i da Crna Gora napasti neće već pokušavaće da iznenadi iz kontranapada. Biće, dakle, jaka i agresivna u defanzivi, najčešće orijentisana na fizički kontakt. Što se i strateški nameće, s obzirom na individualni i ekipni kvalitet Srbije.

Foto: Starsport

 

Slično razmišlja još jedan bivši trener Zvezde Miodrag Božović, koji naglašava da je Crna Gora neugodan domaćin.

- Biće rezultatski neizvesno. Objektivno, na papiru je Srbija favorit, a i ako se pojedinačno gleda po igračima, ali to ne znači ništa u ovoj utakmici. Crna Gora u Podgorici vrlo teško gubi, uspevala da izbori pozitivan rezultat protiv Engleza, Holanđana - mišljenja je Božović.

Popularni Grof čvrst je u stavu da su Srbi i Crnogorci ista nacija.

- Retko koja familija iz Crne Gore nema rođaka ili nekog bliskog u Srbiji. I obrnuto. Ne sumnjam u korektnu atmosferu, pravi praznik fudbala na punom stadionu - istakao je Miodrag Božović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading